Grafik : gülsümaydýn baþarýda deha biridirgülsümaydýn baþarýda deha biridirgülsümaydýn baþarýda deha biridirgülsümaydýn baþarýda deha biridirgülsümaydýn baþarýda deha biridirgülsümaydýn baþarýda deha biridirgülsümaydýn baþarýda deha biridirgülsümaydýn baþarýda deha biridirgülsümaydýn baþarýda deha biridirgülsümaydýn baþarýda deha biridirgülsümaydýn baþarýda deha biridir
yeni Çöp Kebabý
Sponsor Baðlantýlar
Çöp kebabý
MALZEMELER
1 kg patlýcan
1 kg kuþbaþý et
3 adet domates
5 adet yeþil biber
3 diþ sarýmsak
salça, tuz, karabiber
kimyon, kýrmýzýbiber
kekik, nar ekþisi
sývý yað
HAZIRLANIÞI
Patlýcanlarý boyuna 4 parçaya bölün. Tuzlu ve limonlu suda acý sularý gidene kadar bekletin. Patlýcanlarý kurulayýp kýzgýn yaðda kýzartýn. Kýzarmýþ patlýcanlarý süzmesi için bekletin.Diðer yandan kuþbaþý etleri içine kekik, kýrmýzýbiber, tuz, sarýmsak koyup haþlayýn haþlanmýþ etleri patlýcanlardan artý þeklinde bir þekil yaparak ortasýna koyun kenarlarýndan kapatýp üztüne kürdan takýn. Kürdanlarýn üzerine domates ve biberleri kesip takýn. Ýþemi bitirdikten sonra bir tepsiye dizin. Salçalý su yapýp tepsinin içine dökün 20 dakika fýrýnda piþirin.
Afiyet olsun.