MALZEMELER
3 yemek kaþýðý bitkisel yað
1 küçük soðan (küçük doðranmýþ)
1 küçük boy tatlý yeþil biber (küçük doðranmýþ)
1 küçük kereviz (küçük rendelenmiþ)
1 bardak iyice piþirilmiþ soya fasülyesi
1 bardak Amerikan Pirinci
1/4 bardak un
Bir tutam tuz, karabiber ve susam
Yeteri kadar su
HAZIRLANIÞI
Küçük bir tavada yaðý hafif ateþte kýzdýrýlýr. Ýçine soðan, yeþil biber ve kereviz eklenerek kavrulur. Sonra soya fasülyesi, pirinç ve un karýþtýrýlýr. Biraz su eklenir, iyice karýþtýrýlýr. Daha sonra tuz ve biber eklenip, karýþtýrýldýktan sonra kenara alýnýr. Karýþým elimizde hamburger þekline getirilip susama iki yüzü de batýrýlýr. Daha sonra teflon tencerede rengi altýn rengine dönene kadar kýzartýlýr, sonrasýnda hamburger ekmeðinin içinde istenilen þekilde süslenerek servis yapýlýr.